Belangrijke informatie over het coronavirus leest u op onze KwadrantGroep website

Liever telefonisch contact?   088 512 40 00

Haal het beste in huis

De KwadrantGroep

De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Wij staan voor integrale ouderenzorg in verbinding met de gemeenschap en zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt.

De KwadrantGroep is geworteld in Friesland en bestaat uit sterke merken; de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp en servicepakket PluZ.

Wij zijn er voor alle inwoners in wijken en dorpen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden; van huishoudelijke hulp tot complexe zorg thuis, van zorg in onze locaties tot specialistische zorg, zodat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Jaarverslag

KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp is één van de sterke merken van de KwadrantGroep. In de jaarverslagen van de KwadrantGroep legt de Raad van Bestuur verantwoording af over de KwadrantGroep en haar merken: de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp en servicepakket PluZ. De jaarverslagen staan op de website van de KwadrantGroep.