Belangrijke informatie over het coronavirus leest u op onze KwadrantGroep website

Liever telefonisch contact?   088 512 40 00

Particuliere handige huishulp

29-7-2019 Tijdelijke stopzetting Particuliere handige huishulp
Wij  moeten u helaas mededelen dat er tot nader orde geen nieuwe aanvragen particuliere huishoudelijke in behandeling kunnen worden genomen. De reden voor deze tijdelijke stop is het feit dat KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp door de huidige arbeidsmarkt geen beschikbare particuliere huishoudelijke hulpen tot haar beschikking heeft.
Houdt u onze website in de gaten voor nadere informatie en het moment dat KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp weer beschikt over nieuw te bemiddelen particuliere hulpen.  

Excuses voor het ongemak.  

Uw huishouden altijd op orde met de particuliere handige huishulp

Met de particuliere handige huishulp van KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp houdt u uw huishouden eenvoudig op orde. Wij helpen u graag met het schoonhouden van uw huishouden en bieden handige huishulp aan iedereen, met of zonder indicatie. Wij komen u graag helpen wanneer u het bijvoorbeeld te druk heeft om het huishouden en zaken rondom het huishouden zelf uit te voeren. U bepaalt zelf voor hoelang en voor hoeveel uren u hulp wilt ontvangen.

 

Directie KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp

De verschillende services zijn prima te combineren

Via deze website kunt u aangeven van welke services u gebruik wilt maken. De verschillende services zijn prima te combineren. Er wordt één uurtarief gehanteerd voor de verschillende services. Het adviestarief voor handige huishulp is minimaal € 14,50 per uur (inclusief BTW). U bepaalt met uw hulp het uurtarief.

De minimale afname bedraagt één uur, welke u met 15 minuten (0,25 uur) kunt uitbreiden. Stel, u wilt dat de handige huishulp één uur huishoudelijke werk komt verrichten en daarnaast nog 15 minuten de hond uitlaat, dan betaalt u 1,25 uur x het met de hulp afgesproken uurtarief.

Via het aanvraagformulier op deze website, vraagt u gemakkelijk particuliere handige huishulp bij ons aan. Vervolgens nemen wij binnen 5 werkdagen contact met u op om alles definitief te regelen. De hulpen hebben ruime ervaring, zodat u altijd verzekerd van correcte en degelijke hulp in de huishouding. De hulpen werken volgens de richtlijnen van de regeling dienstverlening aan huis, deze regeling is op de website van de Belastingdienst terug te vinden.

Wat zijn de voordelen van een handige huishulp?

  1. Het werven van een betrouwbare hulp wordt voor u geregeld;
  2. U maakt vooraf kennis met de hulp, pas na uw akkoord maken we het definitief;
  3. Een vaste hulp;
  4. Het zwarte werken wordt tegen gegaan, de particuliere handige huishulp werkt conform de regeling dienstverlening aan huis;
  5. Hulp op maat;
  6. Gevoel voor uw situatie en in samenwerking met eventuele mantelzorgers, naasten of andere professionele hulpverleners;
  7. Mogelijkheid tot vervanging bij ziekte en vakantie;
  8. Administratie volledig digitaal en hierdoor houdt u altijd de controle;
  9. Indien u geen computer heeft, faciliteert KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp u tegen een vast bedrag.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via: 088 512 40 00, op werkdagen 08.00 tot 13.30 uur.