Liever telefonisch contact?   088 512 40 00

Particuliere handige huishulp

Uw huishouden altijd op orde met de particuliere handige huishulp

Met de particuliere handige huishulp van KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp houdt u uw huishouden eenvoudig op orde. Wij helpen u graag met het schoonhouden van uw huishouden en bieden handige huishulp aan iedereen, met of zonder indicatie. Wij komen u graag helpen wanneer u het bijvoorbeeld te druk heeft om het huishouden en zaken rondom het huishouden zelf uit te voeren. U bepaalt zelf voor hoelang en voor hoeveel uren u hulp wilt ontvangen.

Tijdelijk geen nieuwe aanvragen particuliere huishoudelijke hulp 
Vanwege onvoldoende personeel kunnen we voorlopig geen nieuwe aanvragen van particuliere huishoudelijke hulp in behandeling nemen.

Wij werken er hard aan dit zo snel mogelijk op te lossen.

Directie KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp

De verschillende services zijn prima te combineren

Via deze website kunt u aangeven van welke services u gebruik wilt maken. De verschillende services zijn prima te combineren. Er wordt één uurtarief gehanteerd voor de verschillende services. Het tarief voor handige huishulp is € 13,95 per uur (inclusief BTW). Wanneer u vervanging wenst tijdens ziekte of verlof, betaalt u € 14,95 per uur (inclusief BTW).

De minimale afname bedraagt één uur, welke u met 15 minuten (0,25uur) kunt uitbreiden. Stel, u wilt dat de handige huishulp één uur huishoudelijke werk komt verrichten en daarnaast nog 15 minuten de hond uitlaat, dan betaalt u 1,25 uur x € 13,95 per uur = € 17,44 in totaal.

Via het aanvraagformulier op deze website, vraagt u gemakkelijk particuliere handige huishulp bij ons aan. Vervolgens nemen wij binnen 5 werkdagen contact met u op om alles definitief te regelen. De hulpen hebben ruime ervaring, zodat u altijd verzekerd van correcte en degelijke hulp in de huishouding. De hulpen werken volgens de richtlijnen van de regeling dienstverlening aan huis, deze regeling is op de website van de Belastingdienst terug te vinden.

Wat zijn de voordelen van een handige huishulp?

  1. Het werven van een betrouwbare hulp wordt voor u geregeld;
  2. U maakt vooraf kennis met de hulp, pas na uw akkoord maken we het definitief;
  3. Een vaste hulp;
  4. Het zwarte werken wordt tegen gegaan, de particuliere handige huishulp werkt conform de regeling dienstverlening aan huis;
  5. Hulp op maat;
  6. Gevoel voor uw situatie en in samenwerking met eventuele mantelzorgers, naasten of andere professionele hulpverleners;
  7. Mogelijkheid tot vervanging bij ziekte en vakantie;
  8. Administratie volledig digitaal en hierdoor houdt u altijd de controle;
  9. Indien u geen computer heeft, faciliteert KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp u tegen een vast bedrag.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?

Vraag direct aan

Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via: 088 512 40 00, op werkdagen 08.00 tot 13.30 uur.