Belangrijke informatie over het coronavirus leest u op onze KwadrantGroep website

Liever telefonisch contact?   088 512 40 00

Haal het beste in huis

De verschillende services zijn prima te combineren

Via deze website kunt u aangeven van welke services u gebruik wilt maken. De verschillende services zijn prima te combineren. Er wordt één uurtarief gehanteerd voor de verschillende services. Het adviestarief voor handige huishulp is € 15,00 per uur (inclusief BTW en inclusief bemiddeling).

De minimale afname bedraagt één uur, welke u met 15 minuten (0,25 uur) kunt uitbreiden. Stel, u wilt dat de handige huishulp één uur huishoudelijke werk komt verrichten en daarnaast nog 15 minuten de hond uitlaat, dan betaalt u € 1,50 uur x het afgesproken uurtarief = in totaal.

Via het aanvraagformulier op deze website, vraagt u gemakkelijk particuliere handige huishulp bij ons aan. U ontvangt binnen 5 werkdagen een informatiepakket en inschrijfformulier. De hulpen hebben ruime ervaring, zodat u altijd verzekerd van correcte en degelijke hulp in de huishouding. De hulpen werken volgens de richtlijnen van de regeling dienstverlening aan huis, deze regeling is op de website van de Belastingdienst terug te vinden.